Zwembaden

Geniet van een vakantiegevoel in je eigen tuin

Groenbedrijf Van Vlierden neemt het ontwerp, de aanleg en het onderhoud van het zwembad in je tuin voor zijn rekening. Voor we aan de slag gaan, zorgen onze tuinarchitecten er tijdens de ontwerpfase voor dat het zwembad en de tuin één harmonieus geheel vormen. De samenwerking met twee ervaren zwembadbouwers garandeert een perfect verloop van de tuinaanleg en de gelijktijdige realisatie van het zwembad. Met één onderhoudscontract bent u meteen verzekerd van een piekfijne verzorging van zwembad en tuin.

Bouwkundige zwembaden in samenwerking met Willy Naessens Swimming Pools

Willy Naessens Swimming Pools is lid van de Belgian Swimming Pool Association (BSPA) of de beroepsvereniging voor zwembadbouwers en fabrikanten van zwembadcomponenten. Met 50 jaar ervaring op het vak van volledig afgewerkte, gewapende betonzwembaden liggen de eisen heel hoog, zowel voor de producten als voor de service.

Voorgevormde kuipzwembaden in samenwerking met TVS Fiber

TVS Fiber is een erkend Starline dealer en staat al meer dan 15 jaar garant voor absolute productkwaliteit en betrouwbaar advies. Van de eerste spade in de grond tot en met de oplevering van uw zwembad, whirlpool, sauna of infraroodcabine. Dankzij goed opgeleide professionals bent u verzekerd van een doordachte aanpak en van een snelle service bij eventuele problemen.