Werkwijze: Onderhoud zonder zorgen

Na de aanleg van uw tuin is onze uitdaging nog niet voorbij. Wij zorgen ervoor dat uw groenrealisatie het hele jaar door in topvorm verkeert. Een professionele onderhoudsploeg staat voor u ter beschikking. Onze medewerkers worden jaarlijks bijgeschoold en kunnen gebruik maken van een uitgebreid en modern machinepark. De ploegleider geeft ter plaatse nog bijkomend advies.

Het onderhoud omvat de hele grasverzorging, het verwijderen van onkruid, de snoeiwerken, het vervangen en aanpassen van de beplanting, het vellen van bomen en frezen van stronken, het bestrijden van ziektes en hinderlijke insecten ... Kortom, alles wat uw tuin nodig heeft. Na het werk ruimen we vanzelfsprekend alles netjes op.

Het onderhoud kan gebeuren via twee formules:

  • Wij stellen een gedetailleerd onderhoudscontract op volgens uw wensen en behoeften zodat u zorgeloos kunt genieten van uw tuin.

  • U kunt altijd een beroep doen op ons vakkundig onderhoudsteam voor het uitvoeren van winter- en zomersnoei, ziekte- en onkruidbestrijding, scheren en toppen van hagen, volgens een vastgesteld uurtarief.

    Lees zeker onze algemene onderhoudstips in onze rubriek Tips.