Onderhoud groendaken

Het onderhoud en de verzorging van een daktuin

Het onderhoud van een daktuin is hetzelfde als bij een traditionele tuin alleen dient men hier rekening te houden met de bereikbaarheid. Men moet alle planten kunnen snoeien van in de tuin. Pas als er geen andere oplossing is kan een jaarlijks onderhoud gebeuren met een hoogte werker.

Na de aanleg van uw tuin is onze uitdaging nog niet beëindigd. Onze zorg en uitdaging is dat uw groenrealisatie zich manifesteert tot een prachtig geheel, dat het hele jaar in topvorm verkeert.

Om dit te realiseren, hebben wij twee formules uitgewerkt:

  • wij stellen een gedetailleerd onderhoudscontract op volgens uw wensen en behoeften zodat u zorgeloos kunt genieten van uw tuin
  • u kunt ten allen tijde beroep doen op ons vakkundig onderhoudsteam voor het uitvoeren van winter- en zomersnoei, ziekte- en onkruidbestrijding, scheren en toppen van hagen,… volgens een vastgesteld uurtarief

Onze sterke troeven zijn:

  • volledig geequipeerd en professionele onderhoudsploegen, die jaarlijks bijgeschoold worden
  • uitgebreid en modern machinepark
  • u door middel van een onderhoudscontract ervan verzekerd blijft dat de eerste indruk van uw bedrijf top blijft
  • verlenen van advies door de ploegleider ter plaatsen

Ons onderhoud aan tuinen bestaat uit de gehele grasverzorging, het uitbannen van onkruid, snoeiwerken, vervanging en aanpassingen van de beplanting, vellen van bomen, frezen van stronken en het bestrijden van ziektes en hinderlijke insecten. Na het werk ruimen we alles netjes op.

Om uw tuin in optimale conditie te houden, is het nodig om te weten welke groeiomstandigheden en verzorging de beplanting nodig heeft. Een complete beschrijving van elke plant, heester of boom en de verzorging ervan vindt u terug in onze groenkalender die u ontvangt bij de aanleg van uw tuin.

Daktuin materiaal voor groendaken onder de 250m²

Van Vlierden verkoopt eveneens daktuin materiaal voor groendaken onder de 250m² aan zeer voordelige prijzen!!!

Antiwortel folie, drainagemat VVL, substraat en sedumstekken (alles in 1 pakket af te halen op het bedrijf)

Zeer voordelig voor dakwerkers en bouwaannemers die zelf aan de slag willen voor kleine daken!!!